Πολύ εύκολο!
Βράζουμε 500 γραμμάρια λαζάνια για 12 λεπτά.
Εν τω μεταξύ
σε μια μεγάλη πιατέλα ρίχνουμε δύο κονσερβίτσες τόνο
(συνολικά 320 γραμμάρια)
και προσθέτουμε αλάτι, μαύρο πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, ελαιόλαδο
και το χυμό ενός μεγάλου λεμονιού.
Τα ανακατεύουμε καλά.
Όταν βράσουν τα λαζάνια, τα ρίχνουμε στην πιατέλα αμέσως
και τα ανακατεύουμε καλά.
Τα σερβίρουμε αμέσως.
Συνοδευτική σαλάτα: δύο ντομάτες, ένα κρεμμύδι, ελαιόλαδο, ρίγανη και αλάτι.
Ένας εσπρέσο με λίγο κρέμα γάλακτος, που μας ζωγραφίζει...
κι ένα πίνακα του Πόλοκ δε μας πέφτει άσχημος!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου